Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC:

Do something ! 01 Jun 2012 22:30 #3430

This morning, perfect. This afternoon, No response from login on main page, click on forum and go through login procedure, page comes up, no shout box, tells me not registered. Click on a topic, and login changes to logout and shout box comes up. All is well at this point. Click on logout, no response. Never a dull moment.
“I would rather have a mind opened by wonder than one closed by belief.” Gary Spence

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 11:10 #3293

  • sgower
  • sgower's Avatar
  • Offline
  • Dreaded Pirate Roberts
  • Dreaded Pirate Roberts
  • riveted by design...
  • Posts: 4813
  • Thank you received: 1351
It does work properly, it does work, problems can be attributed to poor house keeping on computers. The sites unique members can be dysfunctional.

The website and forum may have some minor issues, but explain this, why does it work for some and not others. Mark you may have your history turned off and your temp files disabled but PC still have a way of not releasing internal memory as quick as is needed etc...

Sure the site maybe slow at times but have you ever looked at the nonstop posting in the shout box? The new shout box gets over for times the traffic that the old one did.

All this in a single post...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 03:55 #3282

  • tomkin1982
  • tomkin1982's Avatar
  • Offline
  • Ship's Cook
  • Ship's Cook
  • Anything can be fixed with enough time and effort!
  • Posts: 934
  • Thank you received: 25
I use google crome now. I had the same problems with the site not loading and double posts. Waiting forever to post and getting the error. I was using explorer then. When I started using crome the only problem I have is the error when posting have to hit submit 2 times.
1950 experimental flyer
1953 vagabond
1956 studebaker model22
1954 topper
1958 crestliner commodore
19?? bobcat hydro
1993 starcraft seafarer
1970 ouchita jon boat
1970 starcraft 12ft topper

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 03:02 #3280

No, IT has nothing to do with clearing temp files ! I have temp files disabled ! It has nothing to do with IE, Mozilla or any other Search engine or Browser . It has to do with the fact that the Forum is not working !!!!! Period !! It does not work properly . It does not work ! It doesn't work ! Post number 3,,,lets see if that works ! This site is unique in dysfunction ! No other place on the internet has these problems ! Lets try it again post number 4....See if it takes it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:38 #3277

  • sgower
  • sgower's Avatar
  • Offline
  • Dreaded Pirate Roberts
  • Dreaded Pirate Roberts
  • riveted by design...
  • Posts: 4813
  • Thank you received: 1351
Not all but alot of issues people have can probably be corrected by clearing out their temp files, cache, and history. I do on a regular basis and do not seem to have as many issues as others do.

On the top menu there is a link under the FARQ that will show people how to clear out their cache regardless of how they access the internet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:32 #3275

I do have to disable Carbonite when I am actively on any web site.
It's hog!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:31 #3274

By the way my last post took about a second to confirm.
And I hardly ever use the Shout Box.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:27 #3272

All seems fine from my end!
I log on to the forum not the main page.
I use Firefox not Internet Explorer.
I keep all history turned off.
No firewall as I have a wireless server on Hughes in a rural area.
AVG free virus protection.
All runs smooth.
The only thing is it does not log in automatically but I think that is because I don't save cash and history.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:12 #3270

Oh No ! Just you? We're in trouble now.

Seriously.........You have done a helluva job and brought us all together.

This, however, doesn't address the problems. Perhaps a shot of OH and a Shiner in NC will come up with something.

I designate Sonny to take notes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Do something ! 30 May 2012 02:03 #3267

  • sgower
  • sgower's Avatar
  • Offline
  • Dreaded Pirate Roberts
  • Dreaded Pirate Roberts
  • riveted by design...
  • Posts: 4813
  • Thank you received: 1351

Also can you get rid of the color font display in the 'post reply' box?


No, it is a feature of the shout box.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.102 seconds

Forum Statistics

  • Total Users:2524
  • Latest Member:Paul_T
  • Total Posts:106k
  • Total Topics:7524
  • Total Sections:9
  • Total Categories:24
  • Today Open:0
  • Yesterday Open:0
  • Today Answer:3
  • Yesterday Answer:34

Top Posters

Top Posters Posts
jabe 5922
VinTin 5511
Locomotion 5501
sgower 4813
Eagle127 4755
Boatboy 4352
BigBadJon 4114
MercuryMarc 3443
unclbuz 3256
Carol 3004

Contact

How to get ahold of Us

www.feathercraft.net Command Central
52457 Robins Drive
New Baltimore, Michigan 48047

Support

Events

Event Coordinator
info@feathercraft.net

 

Log in

Register



property of:

Feather Craft Technologies - Copyright © 2016 www.feathercraft.net